Alumni

Dhurata Gela
President
Kreshnik Gashi
Vice President
Edi Berisha Fuga
Member
Egzon Hamza
Member
Liridon Vranovci
Member
Anita Gashi
Member
Nikollë Marku
Member
Arta Sabedini
Member
Almira Zhuniqi
Member

Shërbimi i Alumnit Studentor kohët e fundit ka ndërmarrë veprime konkrete në kryerjen e hulumtimeve mbi përparimin e studentëve, karrierën dhe punësimin e ish-studentëve të Tempullit brenda dhe jashtë vendit.

Shërbimi Alumni për studentë ka për qëllim:

  • Ndihmojë dhe përkrahë studentët të planifikojnë, identifikojnë, përpunojnë dhe realizojnë qëllimet e karrierës për kërkimin e vendit të punës.
  • Ofron informata aktuale për mundësitë për punësim ose vazhdim të studimeve dhe trajnimeve profesionale.
  • Ofron informata aktuale për tregun e punës.
  • Organizon ngjarje që u mundëson studentëve të krijojnë lidhje, intervista me punëdhënësit.