Tempulli fillon bashkëpunimet edhe me universitetet nga Turqia

Tempulli fillon bashkëpunimet edhe me universitetet nga Turqia

  • Date & Time:
    • Shkurt 28, 2020

Stamboll-Turqi, 28 shkurt 2020

Kësaj radhe Kolegji Tempulli ka nënshkruar marrëveshjen e bashkëpunimit për mobilitet me Universitetin Ayvansaray (Ayvansaray Üniversitesi) të Stambollit nga Turqia. Ky universitet në vitin 2009 ishte një Fondacion profesional arsimor me 4 departamente ndërsa sot është një universitet i njohur në Stamboll me 34 programe studimore.

Vizita e parë zyrtare në Prishtinë e profesorëve nga Stambolli pritet të realizohet në javën e tretë të muajit maj 2020. Marrëveshja është nënshkruar nga Rektori i Universitetit Ayvansaray Prof. Dr.Osman Çakir dhe nga Kryetari i Kolegjit Tempulli Prof. Dr. Muhamed Krasniqi.

Join event

2020-2-28 2020-2-28 Europe/London Tempulli fillon bashkëpunimet edhe me universitetet nga Turqia Stamboll-Turqi, 28 shkurt 2020 Kësaj radhe Kolegji Tempulli ka nënshkruar marrëveshjen e bashkëpunimit për mobilitet me Universitetin Ayvansaray (Ayvansaray Üniversitesi) të Stambollit nga Turqia. Ky universitet në vitin 2009 ishte një Fondacion profesional arsimor me 4 departamente ndërsa sot është një universitet i njohur në Stamboll me 34 programe studimore. Vizita e parë zyrtare në Prishtinë […] Not indicated
Add to Calendar
You already has been joined the event.
×
Thank you! You joined the event.
×