Ekipi i futsalit i studentëve të Tempullit merr pjesë në ligat universitare të Kosovës

Ekipi i futsalit i studentëve të Tempullit merr pjesë në ligat universitare të Kosovës

  • Date & Time:
    • Mars 5, 2020

Prishtinë, 5 mars 2020

Kryetari i Kolegjit Tempulli Profesori Muhamed Krasniqi, i cili është anëtar i Bordit të Federatës të  Sporteve Universitare e Kosovës, së bashku me ekipin futbollistik të studentëve dhe me Kryetaren e Këshillit studentor Pranvera Grainca morën pjesë në ceremoninë e hapjes të Ligave Universitare në “Sallën 1 Tetori”.

Ceremoninë e hapjes e bëri Dekani i FEFS-it Prof. Dr. Musa Selimi, ndërsa me fjalë përshëndetëse të pranishmëve ju drejtuan edhe Zv. Ministri për Kulture, Rini dhe Sport z. Ismet Beqiri, Rektori i UP “Hasan Prishtina” Prof. Dr. Marjan Demaj dhe Sekretari i KOK-ut z. Shasivar Haxhijaj. Të pranishëm ishin edhe përfaqësues të Komunës të Prishtinës, rektor, prorektor, përfaqësues të kolegjeve private dhe studentë.

Pas ceremonisë së hapjes menjëherë filluan garat në futsal, ping-pong, dhe volejboll. Plot respekt për FSNUK dhe ekipin e futsalit të studentëve të Tempullit:  Ardian Muja, Meriton Sadiku, Endi Ademaj, Ron Morina, Valmir Halimi, Granit Ahmeti, Adonis Ahmeti, Jetmir Demiri dhe Krenar Ismajli.

Join event

2020-3-5 2020-3-5 Europe/London Ekipi i futsalit i studentëve të Tempullit merr pjesë në ligat universitare të Kosovës Prishtinë, 5 mars 2020 Kryetari i Kolegjit Tempulli Profesori Muhamed Krasniqi, i cili është anëtar i Bordit të Federatës të  Sporteve Universitare e Kosovës, së bashku me ekipin futbollistik të studentëve dhe me Kryetaren e Këshillit studentor Pranvera Grainca morën pjesë në ceremoninë e hapjes të Ligave Universitare në “Sallën 1 Tetori”. Ceremoninë e hapjes […] Not indicated
Add to Calendar
You already has been joined the event.
×
Thank you! You joined the event.
×